About us

Фирма ТиС Трейдинг България ЕООД е една модерна и динамично развиваща се компания, която разширява своя пазарен дял с всяка изминала година на българския и европейския пазар. 
Фирмата е ексклузивен представител на повече от 19 фабрики, които са водещи производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност. 
ТиС Трейдинг България ЕООД предлага висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, съобразени с нуждите и изискванията на клиентите. Изработваме и пълна гама рекламни печатни материали. 

Съвременни складове Т§С ТрейдингСъществена част от дейността ни е търговия с опаковки. Широката гама от продукти ни позволява да сме предпочитан партньор на много големи фирми. Ние сме едни от основните доставчици (с голям пазарен дял) на картонени кутии и подложки за торти в България.

  • Можем да произведем кутии за сандвичи и сухи храни по специфичен Ваш дизайн.
  • Партньорите ни разполагат с високотехнологична линия за производство на картонени чаши с печат за еднократна употреба.
  • Друга от фабриките, чийто представители сме, е специализирана в производството на хартиени опаковки- за заведения за бързо хранене, хлебопроизводители, производители на закуски и др.
  • Произвеждаме широка гама от ПЕ торби, предлагани в голямо разнообразие на материали.
  • Направени по индивидуална поръчка на всеки клиент, торбички могат да бъдат както обикновени така и с флексопечат по дизайн на клиента.
  • ТиС Трейдинг е основен доставчик и на куриерски опаковки и консумативи.

Съвременни складови площи на Т§С ТрейдингТиС Трейдинг България ЕООД разполага с големи складови площи на територията на град София. Това ни позволява да поддържаме необходимите стокови наличности и бързо да доставяме стоките на нашите клиенти. Складовата ни база е с възможности и за допълнително разширение на площта при необходимост!
Всички предлагани от нас продукти отговарят на европейските и световни стандарти изисквани за тях. Някои от притежаваните стандарти на продуктите ни са: BRC IOP; ISO 22000:2005; ISO 9001:2015; НАССР и др.
Нашият екип очаква запитванията и поръчките Ви, като със своя професионализъм ще Ви гарантира компетентното обслужване, което заслужавате!