T & S Trading Bulgaria

Фирма ТиС Трейдинг България ООД е една модерна и динамично развиваща се компания, която разширява своя пазарен дял с всяка изминала година на българския и европейския пазар.

Фирмата е ексклузивен представител на повече от 19 фабрики, които са водещи производители в Турция и Европа с различен предмет на дейност.

ТиС Трейдинг България ООД предлага висококачествени пощенски пликове, всякакъв вид фирмени формуляри с и без дизайн на клиента, специализирани бланки и всякакъв тип документи, съобразени с нуждите и изискванията на клиентите. Изработваме и пълна гама рекламни печатни материали.

Съществена част от дейността ни е търговия с опаковки. Широката гама от продукти ни позволява да сме предпочитан партньор на много големи фирми. Ние сме едни от основните доставчици (с голям пазарен дял) на картонени кутии и подложки за торти в България.

ТиС Трейдинг България ЕООД разполага с големи складови площи на територията на град София. Това ни позволява да поддържаме необходимите стокови наличности и бързо да доставяме стоките на нашите клиенти. Складовата ни база е с възможности и за допълнително разширение на площта при необходимост!

Всички предлагани от нас продукти отговарят на европейските и световни стандарти изисквани за тях. Някои от притежаваните стандарти на продуктите ни са: BRC IOP; ISO 22000:2005; ISO 9001:2008; НАССР и др.

Научи повече