Продукти >> Опаковки от велпапе и микровелпапе

Фирма "ТиС Трейдинг България" ООД притежава ексклузивни права да представлява един от най-големите производители на велпапе и микровелпапе и всички видове опаковки, произвеждани от тях. "Монди" предлага широка гама от решения за стоки опаковани срещу влага, мазнини, и други външни влияния. Цялата гама се рециклира напълно и се характеризира с олична годност за печат.

" Ние сме иновационен лидер на пластмасови и хартиени материали и предварително направени потребителски опаковки в избрани области на пазара. Нашите решения са адаптирани към специфичните нужди на нашите клиенти и подкрепени от по-задълбочени водещи изследователски и производствени системи.

Ние сме експерти в областта на ламиниране за всички видове Form-Fill-and-Seal (FFS) приложения, както и за взискателни реторти на ламинати. Благодарение на нашите близки контакти с най-големите производители на машини нашите филми се характеризират с добра машина активност и надеждна обработка.

Нашите висококачествени ламинати и бариерни материали се превръщат в широка гама от гъвкави решения за опаковане, като пластмасови торбички за еднократна употреба, хартиени чанти и опаковки за микровълнова фурна. Ние предлагаме решения с оптимални бариерни свойства и разнообразие от функционалности за крайния потребител като лесно отваряне и повторното затваряне и разливане. Изключителен дизайн в флексопечат, с висока разделителна способност и дълбок печат осигурява мощен брандинг и атрактивно представяне на продукта.

По-голямата част от нашите производствени обекти са BRC / ВОН и сертифицирана по ISO 9001:2008, гарантира се най-високо качество и хигиенни норми. Нашият опитен персонал също може да ви даде съвет по отношение на материални комбинации, за да ви помогне да постигнете най-високата възможна защита и да направи най-добрия избор за вашата търговия. "

/"Монди"/